Genevieve Niks cés Nilé Yüksek Rahibe
Mesaj Sayısı : 42 Lakap : Genny Kayıt tarihi : 24/10/09 Nerden : Burdan <3
| Konu: G e n n e v i e v e Niks *_* Paz Kas. 01, 2009 9:00 pm | |
| G e n e v i e v e Niks cés Nilé *_* Ad-Soyad: Genevieve Niks cés NiléTakma Ad: GennyYaş: 21Sınıf/Meslek: Yüksek RahibeIrk: VampirKedi: SethBurç: YengeçKonuşabildiği diller: Fransızca, İngilizce, Rusca, Almanca, İspanyolca, TürkçeÇalabildiği müzik aletleri: Çello, keman, piyano, yan flüt*Fiziksel Özellikler*Uzun koyu siyah lüle lüle saçlarına tezat beyaz teni ile gerçekten çekici bir genç bayandır. Dolgun ve kalemle çizilmiş gibi duran dudakları, hafif çıkık elmacık kemikleri onu daha etkileyici yapmaktadır. En dikkat çekici özelliği görenlerin hayran kaldığı okyanus yeşili güzelgüzel gözleridir. En yakın arkadaşı Nate tarafından gözleri "Çok şey anlatan ama çok şey gizleyen gözler" diye tanımlanmaktadır. *Kişisel Özellikler*Çok genç yaşta omuzlarına yüklenen büyük sorumluluktan olsa gerekçok titiz ve sorumluluk sahibidir. Gönülden Nyx'e bağlıdır. Genç yaşta Yüksek Rahibe olmak onu biraz zorlasada hiç bir zaman bukonudan yakınmamış, aksine bunun ona Nyx tarafından bahşedilmişbir hediye olduğuna inanmıştır. Gününün tamamını genç vampirlerle geçirdiğindenmidir bilinmez çocuklara karşı çok sevecen, korumacı veanaçdır. Sitres atmak için boş vakitlerini resim çizerek değerlendirir. Öğrencileri onun resimlerini çok merak etsede daha bir tanesini dahi görebilmiş değillerdir. Neredeyse bütün klasik müzik aletlerini başarıyla çalar. Arkadaşları onun Yüksek Rahibe değilde çello sanatçısı olması gerektiğini söyleyerek takılır.Öğrencilerine olduğu gibi arkadaşlarına sevecendir. *Özel Yetenek*Küçük yaşlardan beri resim çizmeye doğal bir yeteneği olan Genny,bir zaman sonra çizdiği resimlerdeki anormalliği farketti. Resimlerinde çizdiği her şeyin gerçek hayatta da gerçekleştiğinianladığında onun için büyük bir şok oldu. Çok küçük yaşta resimleri sayesinde şahit olduğu dehşet verici tablolar yüzünden kendini Gece Evine kapattı. Evet, doğru bildiniz... Onun resimleri gerçeklerin birebir aynası. *Sevdikleri*+ Ailesi+ Arkadaşları + Kahve içmek+ Film izlemek+ Erken kalkmak+ Müzik dinlemek+ Resim çizmek+ Alışveriş yapmak+ Öğrencileri+ Şiir dinlemek+ Gezmek*Sevmedikleri*+Çay içmek+Ailesi ile uğraşanlar+Burnu havada olanlar+Geç kalkmak+Çok bilmişler+Ölümler +Böcekler+Yılan *Geçmiş*Genevieve Niks cés Nile, Gece Evi'nin arka odalarından birinde doğmuştur. Gece Evinde kendi gibi Rahibe olan annesi yüzünden tüm çocukluğu Ev'in bahçesinde geçmiştir. Çok küçük yaşta kabuslar görmeye ve kabuslarını tuvale yansıtmaya başlamıştır. Kötü bir rüya gibigeçen çocukluğundan sonra kız kardeşinin doğumu ona bir ışık olmuş, kendiyle barışmıştır ama kız kardeşinin doğumu onun için kısa süresi bir mutluluk olmakzorunda kalmıştır. Çünkü annesi küçük cés Nilé'nin doğumundan kısa süre sonra ölmüştür. Genç kadın ,Gece Evi'nden ilk o gün ayrılmış ve kız kardeşi ile birlikte küçük bir ev almıştır. Bir daha Gece Evi'ne Yüksek Rahibe olarak dönmüştür. | |
|
Genevieve Niks cés Nilé Yüksek Rahibe
Mesaj Sayısı : 42 Lakap : Genny Kayıt tarihi : 24/10/09 Nerden : Burdan <3
| Konu: Geri: G e n n e v i e v e Niks *_* Paz Kas. 01, 2009 9:18 pm | |
| *İkon*x.X.X Eklenecek x.X.x*İlişkiler*~~İlk Olarak Büyüklerden Başlayalım~~
[En Değerli Arkadaşım] [Dostlarım] [Sırdaşlarım] [Kankam] [Öylesine Bir Arkadaşım İşte] [Tanışsam İyi Olur Sanırım] [Arada Selam Veriyorum] [Adını Duymuştum Sanki?] [O da kim? Tanımam etmem] [Iyy... Hiç Sevmem] [Gıcık Oluyorum] [Nefret Ediyorum!] [Düşmanım. Ölsün de Nasıl Ölürse Ölsün] [Onu Ben Öldürmeliyim!]
~~Sıra Geldi Veletlere~~
[Niye Benim Çocuğum Değilsin ki?] [Korumam Altındasın] [Seviyorum Onu] [Tanışsam İyi Olur Sanırım] [Arada Selam Veriyorum] [Adını Duymuştum Sanki?] [O da kim? Tanımam etmem] [Ukala Bücür] [Sevmiyorum Onu] [Benim Olduğum Yerden Uzak Dur] [Okuldan Atılsa Göbek Atıcam] [Baş Belası,N'olucak!]
~~Benim İçin Özeller~~
[Hoşlanıyorum,ama o kadar] [Off,Gözüm Kaldı] [Kullandığım Kişilerden Biri] [Beni Seven,Karşılık Yok,Üzgünüm] [Sevgilim,Birtane O] [Kesinlikle Evleneceğim,Kaçışın Yok Benden] [Aşık Olduğum,Sen Bir İstisasın]
~~Benim de Bir Ailem Var~~[Küçük Kız Kardeşim]
Aphrodite cés Nilé Herşeyden değerlim küçük kardeşim. Benim çektiklerimi çekmemesi, benim yaşadıklarımı yaşamaması için elimden geleni yapmaya çalıştım. Her zaman üzerine titriyorum. Kabul ! Bazen fazla ileri gidebiliyorum ama sırf onu sevdiğimden. Minik meleğim benim =) [Küçük Erkek Kardeşim] [Ablam] [Abim] [Kuzenim] [Amca/Teyze/Hala/Dayı]
Kendinizi Lejantımda Görebilmek içinAd-SoyadİkonKurguKişiliğinizGenny hakkında düşündükleriniz
En son Genevieve Niks cés Nilé tarafından Çarş. Kas. 04, 2009 8:47 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
Aphrodite cés Nilé III. Sınıf / Karanlık Kızlar ve Oğullar Lideri
| Konu: Geri: G e n n e v i e v e Niks *_* Salı Kas. 03, 2009 10:40 pm | |
| Küçük kız kardeş xD İcon imzada | |
|