Dimitri Lucas Méadows III. Sınıf / Karanlık Kızlar ve Oğullar Lider Yardımcısı
Mesaj Sayısı : 23 Lakap : Lucas Kayıt tarihi : 27/10/09 Yaş : 30 Nerden : Evimden x)
| Konu: Dimitri Lucas Méadows Paz Kas. 01, 2009 10:04 pm | |
| Tam Adı: Dimitri Lucas Méadows Yaş: 17 Doğum Tarihi: 16 Temmuz Doğum yeri: İngiltere Sahip olduğu kedi: Ares Çaldığı müzik aletleri: Piyano, Elektro gitar, keman, çello Lisan: Ana dili İngilizce, Almanca, Fransızca, Rusça
Fiziki Özellikleri:
Uzun boyu ve kaslı vücudu hep dikkat çekmiştir. Sarışın ve mavi gözlülük babasından ona geçmiş bir özelliktir. .
Sevdikleri:
~Sabah erken saatte kalkıp koşmak ~Kahve içmek ~Uyumak ~Müzik dinlemek ~Yeni şeyler keşfetmek ~Öğrenmek ve öğretmek
Sevmedikleri: ~Dedikodu ~Sululuk ~Samimiyetsizlik ~Gereksiz konuşmalar
~Lejant~
[En Değerli Arkadaşım] [Dostlarım] [Sırdaşlarım] [Kankam] [Öylesine Bir Arkadaşım İşte] [Tanışsam İyi Olur Sanırım] [Arada Selam Veriyorum] [Adını Duymuştum Sanki?] [O da kim? Tanımam etmem] [Iyy... Hiç Sevmem] [Gıcık Oluyorum] [Nefret Ediyorum!] [Düşmanım. Ölsün de Nasıl Ölürse Ölsün] [Onu Ben Öldürmeliyim!]
~~Sıra Geldi Veletlere~~
[Niye Benim Çocuğum Değilsin ki?] [Korumam Altındasın] [Seviyorum Onu] [Tanışsam İyi Olur Sanırım] [Arada Selam Veriyorum] [Adını Duymuştum Sanki?] [O da kim? Tanımam etmem] [Ukala Bücür] [Sevmiyorum Onu] [Benim Olduğum Yerden Uzak Dur] [Okuldan Atılsa Göbek Atıcam] [Baş Belası,N'olucak!]
~~Benim İçin Özeller~~
[Hoşlanıyorum,ama o kadar] [Off,Gözüm Kaldı] [Kullandığım Kişilerden Biri] [Beni Seven,Karşılık Yok,Üzgünüm] [Sevgilim,Birtane O] [Kesinlikle Evleneceğim,Kaçışın Yok Benden] [Aşık Olduğum,Sen Bir İstisasın] | |
|